Bărbat găsit mort într-o fântână din Neamț (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 12:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane dintr-o fântână din satul Crăiești, comuna Bozieni.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Poienari, un echipaj SMURD de la Detașamentul Roman, alpiniști din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și voluntari din cadrul SVSU Bozieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din interiorul unei fântâni cu o adâncime de aproximativ 10 m, pompierii au scos un bărbat de 41 de ani, ce nu prezenta semne vitale.

Potrivit IPJ Neamț, deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitate Bozieni .

Un echipaj medical a constatat decesul persoanei în cauză.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE