Bărbat găsit înecat în râul Bistrița (FOTO)

Astăzi, în jurul orei 13:04, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre faptul că se observa trupul unei persoane în apele râului Bistrița, în localitatea Cut din comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o barcă și o ambulanță SMURD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierii au acționat pentru scoaterea trupului unui bărbat în vârstă de 70 ani ce nu prezenta semne vitale.

„La data de 22 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe raza localității Cut, în albia râului Bistrița, se află o persoană decedată.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 70 de ani, din Piatra Neamț.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acesteia urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.” – a transmis IPJ Neamț

PUBLICITATE