Bărbat găsit carbonizat după ce a luat foc într-o centrală din Piatra-Neamț (FOTO)

Un bărbat a fost găsit carbonizat de pompierii nemțeni după ce ar fi luat foc într-o centrală dezafectată din Piatra-Neamț.

Incidentul a avut loc astăzi, 28 martie, în jurul orei 19:00, când un cetățean ar fi văzut de pe balcon cum bărbatul ardea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Pompierii au fost înștiințați de o un cetățean despre faptul că se observă o persoană care arde într-o centrală dezafectată, situată pe strada Progresului in municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.” – ne-a transmis pusrtătorul de cuvânt al ISU Neamț

Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană carbonizată (potrivit surselor noastre ar fi vorba despre un bărbat).

Urmează ca polițiștii să identifice persoana și cauzele care au dus la gestul acestuia.

„La data de 28 martie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, cu privire la faptul că, pe strada Progresului, într-o centrală dezafectată, se află o persoană care este cuprinsă de flăcări.

Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor care au dus la producerea acestui eveniment.” – au transmis reprezentanții Poliției Neamț care precizează că bărbatul în cauză ar fi luat foc, încercând sa se încălzească.

PUBLICITATE