Bărbat dispărut fără urmă, de 6 zile, în pădurea din satul Cut

Au trecut 6 zile de când un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Dumbrava Roșie, a plecat la cules de ciuperci în pădurea din satul Cut și nu a mai revenit.

Polițiștii, jandarmii dar și salvamontiștii au efectuat nenumărate misiuni de căutare însă până la această dată omul este de negăsit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Specialiștii în operațiuni de căutare și salvare din cadrul echipei Neamț 3 (Piatra-Neamț – Cheile Bicazului) au efectuat astăzi (n.red – vineri) ultima acțiune de căutare a bărbatului dispărut în pădurea de la Cut acum șase zile.

Conform procedurii de sistem, au fost parcurse și căutate amănunțit în aceste zile toate zonele periculoase identificate în aria de căutare.

Echipele coordonate de noi au utilizat tehnici avansate de căutare, folosind tehnologii GPS și hărți satelitare.

În cursul zilei de ieri am beneficiat și de ajutorul câinelui de căutare de la Salvamont Bacău și îi mulțumim pe această cale lui Gigi Cosa (conductor unitate canină Salvamont Romania).

Solicitarea suportului aero este momentan inutilă, la fel și utilizarea dronelor de căutare (cel puțin până când vor dispărea frunzele din coronamentul compact al pădurii de fag).

Cât despre soarta victimei și diversele scenarii vehiculate, ne declarăm rezervați.” – au transmis reprezentanții Salvamont Neamț.

Bărbat din Neamț, dat dispărut! (FOTO)

PUBLICITATE