Bărbat din Neamț, urmărit național, găsit la o stână

Un bărbat de 50 de ani, din Răceşti, ce se sustrăgea unui mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Târgu-Neamţ, a fost depistat la o stână din vecinătatea localităţii Topliţa.

La data de 4 iulie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat pentru localizarea şi depistarea persoanelor care se sustrag punerii în executare a pedepselor privative de libertate sau a măsurilor preventive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, aceştia au localizat un bărbat de 50 de ani, din Răuceşti, care se sustrăgea mandatului de arestare preventivă emis de Judecătoria Târgu-Neamţ, la data de 22 iunie 2021.

Persoana în cauză este bănuită de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, faţă de aceasta fiind dispusă la data de 1 iunie 2021, măsura preventivă a controlului judiciar.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, bărbatul nu ar fi respectat obligaţiile impuse de către instanţa de judecată, părăsind localitatea de domiciliu.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ şi cei ai Biroului de Investigaţii Criminale Topliţa, a fost depistat bărbatul în cauză, la o stână din vecinătatea localităţii Topliţa.

La vederea poliţiştilor, acesta ar fi fugit pe un câmp, la scurt timp fiind prins, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Topliţa.

Bărbatul a fost introdus în cadrul Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Miercurea-Ciuc al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, urmând să fie prezentat Judecătoriei Târgu-Neamţ pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

PUBLICITATE