Bărbat din Neamț, reținut după ce și-a lovit și amenințat mama

Un bărbat din Dragomirești a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, violență domestică și amenințare.

Incidentul a avut loc ieri, 20 iulie, când bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție emis cu o zi înainte, intrând în imobilul mamei sale, în vârstă de 62 de ani, din aceeași localitate. Sub influența băuturilor alcoolice, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale și i-ar fi adresat amenințări.

La data de 20 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Dragomirești, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, violență domestică și amenințare. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În data de 20 iulie, în jurul orei 19:50, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis de polițiști la data de 19 iulie, fiind depistat în flagrant de polițiști în imobilul mamei sale, în vârstă de 62 de ani, din localitatea Dragomirești.

Bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi exercitat acte de violența asupra mamei sale și i-ar fi adresat amenințări, de natură a-i produce o stare de temere.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE