Bărbat din Neamț, reținut după ce a făcut scandal într-un bar și a fost prins băut la volan

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din Neamț a fost oprit în trafic și testat pozitiv cu un nivel de alcool de 0,84 mg/l în aerul expirat, refuzând recoltarea de probe biologice ulterior. Totodată, în aceeași zi, acesta a fost implicat într-un scandal la un bar, unde a agresat un alt bărbat. 

„La data de 17 septembrie, în jurul orei 21:00, cu ocazia activităților specifice desfășurate pe raza localității Poienari, polițiștii au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, unde în prezența medicului a refuzat recoltarea acestora.” – a transmis Poliția Neamț

Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 18:00, aflându-se în incinta unui bar, din localitatea Bozieni, bărbatul ar fi provocat scandal, aplicând mai multe lovituri unui alt bărbat prezent în locația respectivă, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

„În urma administrării materialului probator, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.” – au mai spus polițiștii