Bărbat din Neamț, mort cu septicemie după ce a stat cu degerături la picioare două luni

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Războieni (Neamț) a murit de septicemie după ce a stat cu degerături la picioare două luni.

Potrivit informatiata.ro, bărbatul locuia de câteva săptămâni într-un imobil ce aparține Primăriei Crucea (Suceava), iar în cursul zilei de luni, 6 iunie, poliția din Vatra Dornei a fost sesizată de Spitalul Județean Suceava despre faptul că un pacient de 64 ani, din comuna Războieni, județul Neamț a decedat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul locuia fără forme legale într-un imobil aparținând Primăriei Crucea, situat în comuna Crucea, sat Crucea.

Bărbatului i s-a făcut rău în data de 3 iunie și a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde a primit primele îngrijiri medicale.

El a fost ulterior transferat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a stabilit ca diagnostic „degerături picioare bilateral” (vechi de două luni), stare septică, iar ulterior a decedat.” – transmite sursa citată

PUBLICITATE