Bărbat din Neamț, liderul unei grupări infracționale, dat în urmărire (FOTO)

Zeci de persoane din județul Neamț sunt date în urmărire națională și internațională de către Poliția Română.

Acestea sunt acuzate de infracțiuni precum crimă, viol, tâlhărie, tentativă de omor, proxenetism, trafic de influență, înșelăciune, infracțiuni economice sau la regimul circulației, trafic de droguri, trecere frauduloasă a frontierei, furturi sau dare de mită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La categoria „Persoane urmărite”, la data de 17 iunie 2020, se află și un bărbat din județul Neamț, căutat pentru mai multe infracțiuni comise în Irlanda.

ANTON IOAN

Născut pe 3 iunie 1977, în comuna Botești, cu domiciliul în localitatea Nisiporești, județul Neamț.

Potrivit Poliției Române, el posedă un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

Fapta a avut loc în luna aprilie 2014 când în timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, inculpatul, în calitate de lider, împreună cu alți cetățeni români, au constituit un grup de criminalitate organizată cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale.

Gruparea este suspectă de comiterea de acte materiale ale infracțiunilor de șantaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativă la omor calificat, instigare la tâlhărie calificată.

Semnalmente: inaltime 1,70 m, greutate cca. 80 kg, corpolenta robust, ochii albastri, fata ovala, frunte lata, par grizonat, tip drept, tuns scurt

PUBLICITATE