Bărbat din Neamț dus la Psihiatrie după ce a chemat polițiștii să reclame că a primit o palmă

Un bărbat din Neamț a ajuns la Psihiatrie după ce a chemat polițiștii să reclame că a primit o palmă.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni (1-2 octombrie) când în jurul orei 1:00, Gheorghe S., un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Horia (județul Neamț), a sunat la 112 și a anunțat că în timp ce se afla cazat la o pensiune din comuna Fundu Moldovei (județul Suceava) a fost agresat fizic de către o persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Când au ajuns polițiștii suceveni, nemțeanul a explicat că incidentul a avut loc în timp ce consuma băuturi alcoolice în curtea pensiunii și în urma unei discuții aprinse cu un bărbat pe care nu-l cunoștea ar fi fost fost lovit cu palma în zona tâmplei.

Desi fără leziuni vizibile, bărbatul din Neamț a declarat (deși era incoerent în exprimare) că vrea să depună o plângere.

Data fiind ora târzie, nu au fost identificate alte persoane martore sau administratorul pentru a accesa înregistrările sistemului de supraveghere.

În timpul verificărilor, nemțeanul a devenit recalcitrant, manifestând comportament agitat și refuzând cooperarea cu poliția, chiar dacă i s-a cerut în repetate rânduri să se comporte adecvat.

Din cauza comportamentului agitat, a scandalului pe care îl făcea și al consumului de alcool, bărbatul din Neamț a fost încătușat și s-a solicitat un echipaj de ambulanță pentru transportul său la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, după ce în prealabil i-au fost aduse la cunoștință verbal drepturile pe care le are în calitate de victimă a agresiunii, întrucât nu a fost posibilă audierea acestuia.

Polițiștii suceveni vor continua cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de „lovire sau alte violențe”

PUBLICITATE