Bărbat din Neamț, dat în urmărire generală. Este complice în furtul unui seif (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în municipiul Roman, județul Neamț, a fost dat în urmărire generală de Poliția Română.

Individul a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: inaltime – 1,75m; greutate – cca.90 kg; constitutie copolent; par saten; ochi caprui, poarta barba. Semne particulare: multiple tatuaje, in special pe bratul stang si piciorul drept.

Fapta a avut loc la data de 28 aprilie 2022, când în jurul orei 22:00, l-a transportat (cu un autotursm marca Mercedes) pe E.N. (26 de ani, din comuna Gâdinţi) pe o stradă din municipiul Bacău, unde a așteptat ca acesta să patrundă prin efracție în clădirea administrativă a persoanei vătămate pentru a sustrage seiful metalic, iar după comiterea faptei l-a preluat din același loc și l-a transportat spre municipiul Roman, județul Neamț.

„Urmare a unei sesizări, din data de 29 aprilie, cu privire la furtul unui seif, dintr-o societate comercială, în care se aflau 40.000 de lei, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, în colaborare cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, au efectuat, la data de 16 mai, 3 percheziții domiciliare, în județul Neamț.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și un autoturism.

În baza mandatelor de aducere, 2 bărbați, de 26 și 30 de ani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru cercetări, iar, ulterior, au fost reținuți, pentru 24 de ore.” – preciza comunicatul polițiștilor la acea dată (vezi aici comunicatul și imaginile)

PUBLICITATE