Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

ACTUALIZARE:

La data de 16 noiembrie a.c., în baza investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au depistat bărbatul în vârstă de 46 ani, dispărut la data de 15 noiembrie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta s-a aflat pe raza localității Girov și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie de 77 de ani, din Girov, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 06.00, fiul său P. C.-R., în vârstă de 46 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.75 m, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, ochi albaștri.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă din fâș verde, pantaloni negri, fiind încălțat cu adidași negri.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Girov și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

PUBLICITATE