Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

ACTUALIZARE:

La data de 12 iulie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani a fost depistat, în Roman, bărbatul de 41 de ani, dispărută la data de 10 iulie, din localitatea Cordun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani  continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului AMARANDEI CONSTANTIN CRISTI, de 41 ani, dispărut la data de 10 iulie 2021.

La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani  au fost sesizaţi cu privire la faptul că, AMARANDEI CONSTANTIN CRISTI, de 41 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de  10 iulie 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente : înălţime – 1.70 metri, greutate –70 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, faţă rotundă, ochi căprui, statură atletică.  Bărbatul prezintă o cicatrice pe obrazul drept urmare a unei interevenţii cirurgicale.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un tricou tip maiou de culoare gri închis, panaloni scurţi tip sport de culoare verde închis, încălțăminte tip şlapi cauciucat de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Cordun, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE