Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a dispărut la data de 2 aprilie din localitatea Ion Creangă și nu a mai revenit. Familia împreună cu autoritățile solicită ajutorul publicului pentru orice informații care ar putea ajuta la găsirea lui.

„La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postul de Poliție Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 65 de ani, cu privire la faptul că fiul său, ROTARIU IULIAN-ANDREI, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Ion Creangă, a plecat de la domiciliu, la data de 02 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoana în cauză nu a mai fost plecată de la domiciliu în astfel de circumstanțe.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime 1, 90 m,  greutate 100 kg, ochi căprui, fața ovală, păr negru tuns scurt

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă, de culoare crem, tricou de culoare negru cu vișiniu, pantaloni tip jeans de culoare albastră, fiind încălțat cu adidași din material textil, de culoare negru. Asupra sa avea telefonul mobil și cartea de identitate.

„Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!”

PUBLICITATE