Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului Leon Vasile, de 60 ani, dispărut în cursul lunii martie 2021.

Polițiștii din cadrul  Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizaţi, la data de 1 iunie 2021, cu privire la faptul că LEON VASILE, de 60 ani, în cursul lunii martie 2021, a părăsit în mod voluntar domiciliul din localitatea Vânători-Neamț, menționând faptul că se va deplasa o stână din judeţul Mureş, fără a mai reveni la domiciliu până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente: înălţime – 1.70 metri, greutate –76 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, cu început de calviție. Bărbatul prezenta ca semn particular o cicatrice sub ochiul drept, iar degetul mic de la mâna stângă este tăiat de la jumătate.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un sacou gri, o bluză gri, fiind încălțat cu pantofi negri. De asemenea, acesta avea asupra sa un rucsac tip armată.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Vânători-Neamț, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE