Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

Polițiștii nemțeni se află în căutarea unui bărbat în vârstă de 84 de ani, despre care familia a raportat dispariția astăzi, 6 aprilie.

„La data de 6 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orelor 08.00, socrul acesteia, LAZĂR IOAN, în vârstă de 84 de ani, din Bicaz, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lazăr Ioan este descris ca având o înălțime de 1,75 m, greutate de aproximativ 70 kg, păr cărunt tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu o bluză tip salopetă de culoare verde, pantaloni tip blue-jeans de culoare negru și o șapcă de aceeași culoare. De asemenea, avea la el un rucsac tip raniță de culoare verde și era încălțat cu cizme din cauciuc verzi.

Poliția a lansat un apel către toți cetățenii care ar putea deține informații despre locul în care se află Lazăr Ioan să contacteze imediat serviciul de urgență apelând numărul 112.

PUBLICITATE