Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

ACTUALIZARE:

Poliția NeamțLa data de 26 august, ALBERT CONSTANTIN-CRISTINEL a revenit la domiciliul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe perioada dispariției acesta s-a aflat la o mănăstire din orașul Bicaz și nu a fost victima vreunei infracțiuni.


Un bărbat de 50 de ani, din județul Neamț, a fost dat dispărut, conform unui mesaj transmis astăzi de Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț.

„La data de 24 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Piatra Șoimului au fost sesizați de către o femeie, de 70 de ani, din Piatra Șoimului, cu privire la faptul că, la data de 21 august, fiul ei ALBERT CONSTANTIN CRISTINEL în vârstă de 50 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.” – este mesajul Poliției Neamț

Semnalmente: înălțime – 1.75 m, greutate – 70 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi albaștri. Acesta prezintă o leziune la nivelul mâinii stângi, având degetul mare pansat.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu: o cămașă de culoare bej în carouri, cu mâneci scurte, pantaloni din material textil de culoare neagră, fiind încălțat cu pantofi de culoare neagră.

„Polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.” – au mai transmis polițiștii nemțeni

PUBLICITATE