Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

ACTUALIZARE:

„Bărbatul a fost găsit, de către polițiști, pe raza localității Valea Ursului. Din primele verificări rezultă că nu a fost victima vreunei infracțiuni.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un bărbat de 74 de ani, din comuna Oniceni, a fost dat dispărut. Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru găsirea lui.

Potrivit Poliției Neamț la data de 20 ianuarie, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați de către o femeie, de 32 ani, cu privire la faptul că, unchiul său LUȚĂ VASILE în vârstă de 74 ani, din Oniceni, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1. 65 m, greutate – 80 de kilograme, constituție atletică, păr alb, fără calviție, ochi căprui.

Persoana în cauză suferă de cataractă la ochiul drept.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o bluză tricotată de culoare albă, cămașă de culoare albastru cu alb, pantaloni de tip jeans de culoare negru, fiind încălțat cu pantofi de culoare negru, iar pe cap purtând o șapca neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Oniceni și a localităților limitrofe, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE