Bărbat din Neamț, dat dispărut (FOTO)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Români continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ŢICĂMUCĂ GHEORGHE-SORIN, de 57 ani, dispărut la data de 14 aprilie 2021.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Secuieni, cu privire la faptul că fiul acestuia, ŢICĂMUCĂ GHEORGHE-SORIN de 57 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu din data de 10 aprilie 2021 spre municipiul Roman și nu a mai revenit până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Semnalmente : înălţime – 1.75 metri, greutate –70 – 75 de kilograme, păr grizonat.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă gri, panaloni negri, pantofi negri, iar pe cap purta o şapcă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Secuieni, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

PUBLICITATE