Bărbat din Neamț, arestat preventiv după ce a agresat polițiștii

Poliția din Roznov a fost nevoită să intervină într-un caz de violență domestică, care s-a escaladat până la agresiunea unui ofițer de poliție, rezultând în reținerea agresorului.

Un bărbat din Roznov a fost pus sub acuzare și reținut pentru ultraj, după ce a provocat un scandal în locuința sa și a atacat forțele de ordine chemate să intervină. Incidentul a avut loc în seara zilei de 14 martie, când polițiștii au fost sesizați de tulburarea liniștii publice într-o gospodărie din Roznov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Roznov, fiind identificată persoana reclamată, în vârstă de 41 de ani și soția acestuia, ambii din Roznov.

La vederea forțelor de ordine bărbatul de 41 de ani a devenit agitat, ar fi adresat amenințări și injurii polițiștilor, aplicând lovituri unui membru al patrulei.” – a transmis Poliția Neamț

Forțele de ordine au reușit să îl imobilizeze și să îl încătușeze pe agresor, care a fost ulterior transportat la sediul poliției pentru audieri și luarea măsurilor legale necesare (emiterea unui ordin de protecție provizoriu).

„Având în vedere natura evenimentului, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț. Astfel, în baza cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, la data de 15 martie a.c., a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.” – au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț

În urma prezentării în fața instanței de judecată, a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

PUBLICITATE