Bărbat din Neamț arestat pentru tentativă de omor

Un bărbat din județul Neamț a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce și-a lovit soția cu un topor.

Incidentul a avut loc vineri, 15 septembrie când bărbatul (care are în jur de 60 de ani) și-a lovit soția (57 de ani) cu toporul.

Femeia a fost transportată în stare gravă la spital, iar bărbatul a fost reținut și arestat preventiv.

„(…) admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ la data de 16.09.2023, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul T. G.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului (…) pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă de omor, în forma violenței în familie, (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 16.09.2023 şi până la data 15.10.2023, inclusiv.” – se arată în decizia instanței

ACTUALIZARE (IPJ Neamț):

La data de 15 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la o agresiune care ar fi avut loc, în localitatea Târgu-Neamț.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Târgu-Neamț a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

În urma administrării materialului probator, fața de bărbatul în cauză, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 16 septembrie, bărbatul de 63 de ani a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv.

PUBLICITATE