Bărbat din Neamț accidentat în timp ce traversa, după un carambol produs de o șoferiță beată

Un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț, a fost accidentat în timp ce traversa regulamentar pe o trecere pentru pietoni din municipiul Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Bacău, la data de 17 iunie a.c., in jurul orei 06.30, politisti din cadrul Biroului Rutier Bacau au fost sesizati despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localitatii.

Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat ca o tanara de 21 de ani, din judetul Vrancea, in timp ce conducea un autoturism pe strada Stefan cel Mare, la intersectia cu strada Mioritei, nu respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric si a acrosat un autoturism condus regulamentar de un barbat de 43 de ani, din Bacau. Autoturismul acrosat a fost proiectat pe trecerea de pietoni, acrosand un barbat de 46 de ani, din judetul Neamt care era angajat regulamentar in traversarea strazii.

In urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a conducatorilor auto si a pietonului, acestia fiind transportati la Spitalul Judetean Bacau, pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru barbatul de 43 de ani, 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru tanara de 21 de ani si 0,09 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru pieton. Celor trei li s-au recoltat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

PUBLICITATE