Bărbat din Gârcina, cercetat pentru distrugere, amenințare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

Ieri, 1 octombrie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gîrcina au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat, de 40 de ani, ar fi aruncat cu diverse obiecte asupra locuinței unei femei de 62 de ani, din Gîrcina, distrugând astfel un geam și o porțiune din peretele imobilului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totodată, acesta i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Pentru a nu fi afectat climatul de ordine și siguranță publică, la fața locului a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE