Bărbat călcat de mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat a fost rănit în seara zilei de 15 februarie, după ce a fost lovit de o mașină pe o stradă din Târgu-Neamț. Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat de polițiști.

„La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, urmat de părăsirea locului evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, in timp ce un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Târgu-Neamț, repara un autoturism oprit, fiind întins pe partea carosabilă ar fi fost acroșat de un autoturism, care și-ar fi continuat deplasarea.

Bărbatul de 52 de ani împreuna cu proprietarul mașinii pe care o repara au plecat în urma autoturismului implicat în evenimentul rutier, dar după discuții purtate în contradictoriu cu persoana bănuită de producerea accidentului, acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În jurul orei 20:00, polițiștii au identificat atât autoturismul implicat in eveniment cât și persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Agapia. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.” – au precizat polițiștii nemțeni

PUBLICITATE