Bărbat arestat pentru mai multe furturi din magazine

La data de 5 iunie, polițiștii nemțeni au fost sesizați de către reprezentanții unui supermarket din municipiul Roman, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras din incinta magazinului mai multe produse alimentare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 5 iunie, în jurul orei 13:00, un bărbat de 36 de ani, din Roman, s-ar fi deplasat în incinta supermarket-ului, de unde ar fi achiziționat mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ  453 de ron.

Ulterior, bărbatul în cauză ar fi ieșit cu respectivele produse pe lângă casele de marcat, fără a achita contravaloarea bunurilor, fiind depistat de către agenții de securitate.

Polițiștii au extins cercetările, cu privire la săvârșirea de către bărbatul de 36 de ani a altor patru infracțiuni de furt calificat, în diferite societăți comerciale din municipiul Roman, în perioada 29 mai – 09 iunie.

La data de 13 iunie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de  furt calificat în formă continuată.

Miercuri, 14 iunie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Roman care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

PUBLICITATE