Bagaj suspect pe o stradă din Piatra-Neamț

Circulația a fost blocată ieri seară după ce un bagaj suspect a fost semnalat pe strada Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț. Specialiștii pirotehnici au intervenit, constatând că nu reprezintă un pericol.

Traficul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Piatra-Neamț a fost ieri seară în centrul unei alerte de securitate, după ce a fost descoperit un bagaj suspect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:00, când polițiștii au fost alertați despre prezența bagajului potențial periculos.

Autoritățile au reacționat prompt, izolând zona și blocând accesul atât pentru vehicule, cât și pentru pietoni, în așteptarea echipelor pirotehnice.

„La data de 20 aprilie, ora 21:11, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Piatra-Neamț, se află un bagaj, posibil suspect.

Polițiștii au delimitat perimetrul, blocând traficul auto și pietonal.

După ce s-a constatat că bagajul în cauză nu reprezintă un pericol, acesta a fost preluat de polițiști pentru continuarea verificărilor.” – ne-a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE