Azi-noapte, patru șoferi au fost depistați conducând sub influența alcoolului


În seara zilei de 12.11.2016, o patrulă de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț a oprit în trafic, pe bld. Republicii, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Piatra Neamț. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a reieșit că se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în data de 12.11.2016, orele 23.30, pe str. Petru Rares a avut loc un accident soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism din direcția Orion-hotel Ceahlau, a pierdut controlul asupra vehiculului și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme staționate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 12/13.11.2016, în jurul orei 00.40, polițiștii Postului de Poliţie Sagna si Gâdinţi, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au surprins în flagrant un bărbat de 44 de ani din Roman, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 207A, fiind sub influența alcoolului.

În noaptea de 12/13.11.2016, orele 02.45, polițiștii Postului de Poliţie Tămăşeni au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe str. Unirii, fiind sub influența alcoolului.

Un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului a fost depistat azinoapte, de către o patrulă de siguranță publică, din cadrul Poliției orașului Bicaz. Acesta a fost oprit în trafic, pe strada Republicii, iar în urma testării cu apartaul etilotest a rezultat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au reținut permisul de conducere conducătorului auto, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

D.M.B.
PUBLICITATE