Axialul, inaugurat! Ionel Arsene: „Am văzut finalizată una dintre cele mai mari realizări ale acestui mandat!” (FOTO-VIDEO)

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a inaugurat, astăzi, redeschiderea drumului județean 155F, cunoscut sub denumirea de Axial, drum pe care s-a turnat prima dată asfalt în urmă cu 40 de ani și s-a mai reparat după alți circa 20.

Din 1998 drumul a fost închis circulației, în ciuda faptului că este de o importanță vitală pentru turismul și economia județului Neamț!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am tăiat astăzi panglica pentru redeschiderea Axialului, alături de oamenii cu care am muncit pentru acest proiect și de cei care beneficiază de pe urma lui – cetățenii din zonă, angajații firmei care a executat lucrarea, echipa alături de care am gândit proiectul, salvamontiști, angajații Administrației Parcului Ceahlău, într-un cuvânt „miniștrii mei“. Sunt oameni alături de care am reușit să dezvolt județul nostru; de astăzi am dat drumul turismului și economiei din Neamț.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că astăzi am văzut finalizată una dintre cele mai mari realizări ale acestui mandat! Ceea ce nu a mai reușit niciun președinte al Consiliului Județean Neamț, am reușit eu. Azi am văzut fericirea din ochii celor care au așteptat acest moment zeci de ani.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături pentru realizarea acestei lucrări și tuturor celor care aveți încredere în mine!” – a declarat Ionel Arsene.

DJ 155F este o lucrare complexă, ce se întinde pe o lungime de 20 de kilometri. Totodată, drumul care leagă Izvorul Muntelui de Bicaz a intrat într-un proces de reabilitare, fiind asfaltat în cea mai mare parte.

„Mulțumesc firmei care a executat lucrarea și care a înțeles să avanseze termenul de finalizare a ei la 8 luni de la 24, pentru că de un an, ticăloasa Guvernare PNL ține blocat proiectul de modernizare a drumului național DN 15 Bicaz – Poiana Largului, iar eu mi-am dorit să scoatem această zonă a județului din blocajul în care se afla!

M-am gândit nu doar la turiștii care nu puteau ajunge pe Valea Muntelui, cât și la agenții economici și oamenii care locuiesc acolo, care au nevoie de Salvare, de Pompieri, de instituții ale statului din orașul Bicaz, și care erau nevoiți să ocolească 110 kilometri, pentru a-și rezolva problemele curente.

Acum, toți acești nemțeni pedepsiți de către liberali, au la dispoziție drumul modernizat de mine, Axialul. Îmi pare rău că în această campanie electorală, toți membrii Guvernului Orban s-au plimbat din județul nostru, dar niciunul nu a făcut ceva pentru nemțeni. Mai mult, timp de aproape un an, de când guvernează, nu au ajutat județul nostru nici măcar cu un leu! Mă bucur că am putut contracara eu neputința lor!

Drum bun tuturor celor care vor parcurge acest traseu!

Dragi nemțeni, duminică, vă aștept la vot! Cu un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, vom face alte asemenea proiecte de anvergură! Am nevoie de votul fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru ca împreună să dezvoltăm Neamțul! Împreună, imposibilul devine posibil!” – a mai spus Arsene

PUBLICITATE