Avocatul Poporului reia audiențele pentru cetățenii cu domiciliul în Neamț

Începând cu data de 2 iunie 2021 Biroul Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului va relua activitatea de acordare a audientelor pentru cetățenii cu domiciliul în județul Bacău, respectiv județul Neamț.

Biroul Teritorial Bacău al instituției Avocatul Poporului are sediul în municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr.5 (în incinta Camerei de Conturi Bacău) și are în competenţă teritorială județul Bacău și județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Persoanele care nu se pot deplasa la sediul Biroului Teritorial Bacău ne pot contacta la numărul de telefon/fax – 0234-572472, precum şi la adresa de e-mail [email protected] .

Reiterăm faptul că Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetăţenilor în raport cu autoritățile publice.

De asemenea, dorim să informăm persoanele interesate că nu fac obiectul activității instituţiei Avocatul Poporului actele autorității judecătoreşti (dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată, sentinţe pronunţate în aceste dosare).

Pentru acces, persoanele care solicită audiență trebuie să respecte formalitățile prevăzute de Ordinul nr. 874/2020 privind instituirea obligativității purtării măştii de protecţie, a triajului epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă, cu modificările şi completările ulterioare: purtarea măștii de protecţie, triaj epidemiologic, dezinfectarea obligatorie a mâinilor.

În cazul în care persoanele refuză respectarea măsurilor prevăzute de Ordinul nr. 874/2020, cu modificările și completările ulterioare, nu vor avea acces în sediul Biroului Teritorial Bacău.

PUBLICITATE