Avocatul Poporului, audiențe la Piatra-Neamț pe 5 aprilie

În data de 5 aprilie 2022, între orele 10:00 – 14:00, reprezentanţii instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău se vor deplasa în municipiul Piatra-Neamţ, pentru a acorda audiențe cetăţenilor din județul Neamț și pentru a primi petiții.

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Județean Neamț, în spațiul pus la dispoziție în acest sens.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cetățenii pot solicita sprijinul instituției Avocatul Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe.

Pentru operativitate, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienţei să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Relaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău din cadrul instituţiei Avocatul Poporului – 0234-572472.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău pot transmite cererile și prin poştă, pe adresa biroului din municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr.5 sau prin e-mail pe adresa [email protected].

Programul de audiențe la sediul din municipiul Bacău este următorul: luni și miercuri între orele 10 – 14, marți și joi între orele 12 – 16. Reamintim cetăţenilor că instituția Avocatul Poporului este autoritate publică autonomă şi independentă față de orice altă autoritate publică din România şi are drept scop apărarea drepturilor şi libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice.

De asemenea, dorim să informăm persoanele interesate că nu fac obiectul activităţii instituţiei Avocatul Poporului actele autorității judecătorești (dosare aflate pe rolul instanţelor de judecată, sentinţe pronunţate în aceste dosare).

PUBLICITATE