Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (8 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru realizarea unei intevenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile pe strada Bistriței din Orașul Bicaz, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a anunța întreruperea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Bicaz în data de 09.06.2021, în intervalul orar 08.00-16.00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Bistriței, Capșa, Aleea Plaiului, Dumbravei, Mioriței.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Săvinești astăzi, 08.06.2021, în intervalul orar 09.00-14.00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe strada Bistriței.

Urmare a identificării unei defecțiuni electrice care a afectat funcționarea stației de pompare la rezervorul din care se realizează alimentarea cu apă potabilă în comuna Cordun, Compania Județeană Apa Serv S.A este pusă în situația neplăcută de a întrerupere temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 08.06.2021, în intervalul orar 09.00-12.30 în Satul Cordun din comuna Cordun.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu