Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (7 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru realizarea unei intevenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile pe strada Bistriței din Orașul Bicaz, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a anunța întreruperea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Bicaz în data de 08.06.2021, în intervalul orar 08.00-16.00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Bistriței, Capșa, Aleea Plaiului, Dumbravei, Mioriței.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 07.06.2021, în:

– Comuna Vânători-Neamț, strada Ștefan cel Mare în intervalul orar 10.30-15.00;

– Municipiul Piatra Neamț, străzile: Humăriei, Sătencei, Mierlei, Crivățului, Pârâul Sarata în intervalul orar 10.30-16.00.

Pentru efectuarea unei lucrări de cuplare a unei conducte noi de alimentare cu apă potabilă la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Judeţeană APA SERV SA anunţă întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 08.06.2021, în intervalul orar 08.30-15.00.

 

 

Vor fi afectați utilizatorii din:

– Dumbrava Roșie, strada Strămutați;

– Municipiul Piatra Neamț, strada General Nicolae Dăscălescu ( de la numărul 361 până la Dedeman ) .

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi, 07.06.2021, în intervalul orar 09.30-16.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Petru Movilă, Cerbului, Piscului, Mărului și din zona Pieței Mari.

Pentru remedierea unei avarii pe reţeaua interioară în cadrul Asociației de Proprietari 38R din Municipiul Roman, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar funcționarea hidroforului care asigură alimentarea cu apă potabilă pentru trei blocuri din cadrul acestei asociații astăzi, 07.06.2021, în intervalul orar 09.00-12.00.
Vor fi afectați utilizatorii din:
-Bloc 2 de pe strada Unirii;
-Bloc 33 de pe bulevardul Roman Mușat;
-Bloc 14 de pe strada Libertății.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu