Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (4 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 04.06.2021, în intervalul orar 10.30-16.00 în:

-Orașul Tg. Neamț, străzile: 1 Mai, Vasile Ignătescu, Păstorului, Valea Seacă, Mihail Sadoveanu;

-Comuna Agapia, satul Săcălușești, strada Principală.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Vânători-Neamț astăzi, 04.06.2021, în intervalul orar 10.30-16.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Cetății, Fdt. Potrivită.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 04.06.2021, în intervalul orar 10.00-13.30 pe strada Episcop Melchisedec din  Comuna Gârcina.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 04.06.2021, în intervalul orar 10.00-13.30 pe strada Dornelor din Comuna Săvinești.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu