Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (30 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Vânători-Neamț astăzi, 30.06.2021, în intervalul orar 10.00-14.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Bârliba Vladimir ( de la intersecție cu strada Ion Văcărescu până la intersecție cu strada Andreescu ) și Fdt. Satul Nou.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 30.06.2021, în intervalul orar 09.30-16.00 în Cartierul Mărceni din Orașul Bicaz.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț astăzi, 30.06.2021, în intervalul orar 09.00-14.30.
Vor fi afectați utilizatorii din:
– Strada General Dăscălescu ( de la interesecție cu strada Dimitrie Bolintineanu până la intersecței cu strada Mioriței );
– Străzile: Izvorul Alb, Pepinierei, Boboteni, Hangului, Audia.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 30.06.2021, în intervalul orar 09.00-14.30 în Comuna Zănești.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu