Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (2 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 02.06.2021, în intervalul orar 13.00-15.00 în:
-Comuna Ștefan cel Mare, satul Bordea;
-Comuna Bodești, satul Corni.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Bălțătești astăzi, 02.06.2021, în intervalul orar 11.00-18.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Florilor, Lalelor și Stejarilor.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Bîra astăzi, 02.06.2021, în intervalul orar 10.00-15.00.

Vor fi afectați utilizatorii din satele: Bîra și Rediu.

Având în vedere efectuarea unei lucrări la rețeaua publică de distribuție din Comuna Alexandru cel Bun, Compania Județeană APA SERV S.A. anunţă întreruperea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 02.06.2021 în intervalul orar 10.00-13.00 în:
– Comuna Alexandru cel Bun, strada Petru Rareș ( de la intersectie cu strada Profesorilor până la intrarea în Municipiul Piatra Neamț );
– Municipiul Piatra Neamț, străzile: Bistriței ( de la intersecție cu strada Petru Movilă până la intersecție cu strada Emil Costinescu), Lacului, Cucului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu