Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (17 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Având în vedere creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață din care se asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, începând de astăzi 17.06.2021, ora 13.00 și până în data de 18.06.2021, ora 12.00.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 17.06.2021, în intervalul orar 11.30-15.00 pe strada Bistriței din Comuna Zănești.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Dumbrava Roșie astăzi, 17.06.2021, în intervalul orar 09.00-16.00.
Vor fi afectați utilizatorii din satul Cut și de pe străzile: Dudului, Dorobanțului, Crângului, Zidarului, Saivanelor, Teiului, Bisericii, Crinului, Plantelor, Zorelelor, Cutului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu