Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân fără apă (14 iunie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avarii transmise de Apa Serv Neamț!

Având în vedere creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață din care se asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Pipirig, începând de astăzi 14.06.2021, ora 16.00 și până în data de 15.06.2021, ora 15.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Având în vedere identificarea unei defecțiuni la stația de repompare Plopușor din Comuna Alexandru cel Bun, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune scăzută, existând și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în zona Plopușor din Satul Bistrița din Comuna Alexandrul cel Bun astazi, 14.06.2021, în intervalul orar 10.30-13.30.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.06.2021, în intervalul orar 11.00-15.00 pe strada Principală din Satul Ungheni din Comuna Răucești.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 14.06.2021, în intervalul orar 10.30-15.00 în Comuna Zănești.

Avand in vedere identificarea unei avarii pe Bd Republicii din
Municipiul Roman, la reteaua publică de distributie a apei potabile,
pentru remedierea acesteia, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusa
în situatia neplacuta de a intrerupe temporar furnizarea serviciului de
alimentare cu apa potabila în Municipiul Roman astazi, 14.06.2021, în
intervalul orar 08.00-18.00.
Vor fi afectati utilizatorii din Municipiul Roman.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu

PUBLICITATE