Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (8 ianuarie)

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei
potabile, identificată pe strada Ion Creangă din Comuna Pipirig, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă

în Comuna Pipirig astăzi, 08.01.2021 în intervalul orar 11,00-16,00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Principală, Ion Creangă,
David Creangă, Ozanei, Stadionului.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 08.01.2021 în:

  • Municipiul Piatra Neamț, strada 1 Decembrie 1918 (de la intersecţie cu strada Mihai Viteazu până la Şcolile Normale), între orele 09,30-12,30;
  • Comuna Alexandru cel Bun, străzile: Petru Rareş (de la intersecţia cu strada Mănăstirii până la depozitul Did Comcontur), Plopuşor, Zarzărilor, Podişului, Mărului, Biruinţei, Profesorilor, Baladei, între orele 09,30-12,30.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.