Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (8 aprilie)

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE...

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț, astăzi 08.04.2021 în intervalul orar 15.30-17.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Dimitrie Leonida, Progresului, Brândușelor, Narciselor, Muncii.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 08.04.2021 în intervalul orar 13.00-15.00 pe strada Victor Hugo din Municipiul Roman.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț, astăzi 08.04.2021 în intervalul orar 11.30-15.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Muncii și Narciselor.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Bălțătești, astăzi 08.04.2021 în intervalul orar 11.00-13.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Vasile Enăchescu, Hameiului.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț, astăzi 08.04.2021 în intervalul orar 09.30-14.30.

Vor fi afectați utilizatorii de pe strada 1 Decembrie 1918 (până la intersecție cu strada Hangului).

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Piatra Neamț, astăzi 08.04.2021 în intervalul orar 09.00-13.30.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile:
-Dimitrie Leonida, Progresului, Brândușelor.
-General Dăscălescu (de la intersectie cu strada Dimitrie Bolintineanu, până la intersecția cu strada Mioriței).

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.