Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (29 aprilie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avariile transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 29.04.2021 în intervalul orar 11.00-12.00 în Municipiul Roman. Vor fi afectaţi utilizatorii de pe strada Toma Stelian.

Având în vedere efectuarea unei lucrări la rețeaua publică de distribuție în Cartierul Ciungi din Oraşul Bicaz, Compania Județeană APA SERV S.A. anunţă întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Bicaz în data de 06.05.2021 în intervalul orar 08.00-16.00. Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Stadionului, 22 Decembrie, Păcii, Ciungi.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.