Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (28 aprilie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avariile transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 28.04.2021 între orele 14,00 – 16,00 în Orașul Tg. Neamț

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe strada 1 Decembrie 1918 și Fundătura 1 Decembrie 1918.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificată pe strada Mihai Viteazul din Orașul Tg. Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 28.04.2021 între orele 11,30 – 15,00.
Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Mihai Viteazul, Gheorghe Lazăr, Gheorghe Asachi.

În vederea realizării unei intervenții la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, pe strada Zefirului din Municipiul Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. anunță oprirea temporară a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 28.04.2021 în intervalul orar 09,00 – 17,00.
Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Moldovei, Pescăruș, 1 Mai, Alianței, Mărăști, Banatului, Prieteniei, Cracău, Zefirului, Izvoare, Nordului, Aurel Băeșu, Transilvaniei, Terasei.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.