Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (23 noiembrie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avariile transmise de Apa Serv Neamț

Având în vedere intervenţia pentru remedierea unei avarii la reţeaua de aducţiune a apei, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu intermitențe in Cartierul Humulestii Noi (Satul Nou) astăzi 23.11.2020, între orele 10,00-23,00.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei potabile astăzi, 23.11.2020, în:

  • Comuna Dumbrava Roşie, sat Cut, între orele 09,30-13,30;
  • Comuna Zăneşti, între orele 09,30-12,30;
  • Municipiul Piatra Neamţ, strada Fermelor (de la intersecţie cu strada G-ral Dăscălescu până la intersecţie cu strada Schitului, Plantelor), între orele 09,30-14,30.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile şi la reţeaua de aducţiune a apei, Compania Județeană Apa Serv S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei potabile astăzi, 23.11.2020, între orele 10,00-16,00, în:

  • Oraşul Tg. Neamţ, străzile: Ştefan cel Mare (de la Poliţie spre iesire Paşcani), B.P. Haşdeu, Castanilor, Daciei, Fdt Ceahlaău, Sf. Lazăr, Gheorghe Lazăr, Libertăţii, Crizantemei, 1 Mai, Păstorului, Valea Seacă, Mihail Sadoveanu;
  • Comuna Bălţăteşti;
  • Comuna Agapia, strada Principală.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

PUBLICITATE