Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (21 aprilie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avariile transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 21.04.2021, în intervalul orar 10.00-12.00 pe strada Aleea Brazilor din Municipiul Piatra Neamț.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, indentificată pe strada Republicii din Orașul Bicaz, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Bicaz astăzi, 21.04.2021, în intervalul orar 09.00-12.00.
Vor fi afectați utilizatorii din cartierele: Capșa și Ciungi.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.