Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (20 august)

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile

  • astăzi, 20.08.2020, între orele 14,00 – 18,00 în Comuna Vânători.

Vor fi afectati utilizatorii de pe strada Ion Văcărescu şi strada Ştefan cel Mare (de la intersecție cu strada Ion Văcărescu spre Tg. Neamț)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Urmare a unei avarii apărute la rețeaua publică de energie electrică, avarie care este în curs de remediere de catre operator, fapt ce a dus la golirea rezervorului ce alimentează cu apă potabilă utilizatorii din Comuna Pipirig, Compania Județeană Apa Serv S.A este pusă în situația neplăcută de a anunța întreruperea furnizării serviciului de alimentare cu apă în comună.

Furnizorul de energie electrică estimează reluarea furnizarii seviciului, începând cu ora 12,00.

Din cauza precipitaţiilor abundente căzute în ultimele 24 de ore, s-a constatat creşterea peste limita maximă admisă a indicatorului de turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafaţă care asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig.

Ţinând cont de timpul necesar reumplerii rezervorului cât şi de faptul că, procesul de potabilizare a apei brute este îngreunat de aspectele descrise mai sus, estimăm reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă, în condiții optime, vineri 21.08.2020, începând cu orele 08,00.

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile

  • astăzi, 20.08.2020, între orele 09,30 – 14,00 în Municipiul Piatra Neamț, Comuna Alexandru cel Bun și Comuna Grumăzești.

Vor fi afectați utilizatorii din:
– Municipiul Piatra Neamţ – strada Cetatea Neamtului (de la nr 140 până la Ocol)
– Comuna Alexandrul cel Bun, sat Bistrița, strada Valea Mare
– Grumăzești – strada Investiției.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Vom reveni cu actualizări, în funcție de avariile Apa Serv

PUBLICITATE