Avarii ApaServ Neamț! Zonele care rămân, astăzi, fără apă (12 aprilie)

Pe parcursul zilei, vom actualiza articolul în funcție de avariile transmise de Apa Serv Neamț!

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în orașul Tg. Neamț astăzi, 12.04.2021, în intervalul orar 11.30-19.00.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Veterani, Vultur, Izvor, George Coșbuc, Panduri, Băile Oglinzi, Mărășești, Profesor Ungureanu, Doctor Dimitrie Ulea, Cornului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru remedierea unor avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 12.04.2021 în intervalul orar 11.30-15.00.
Vor fi afectați utilizatorii din:
-Comuna Ștefan cel Mare, satele Soci și Bordea;
-Comuna Bodești, satul Corni.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

PUBLICITATE