Avansări în grad la Jandarmeria Neamț

Pentru 13 jandarmi nemțeni data de 1 decembrie 2020 nu reprezintă doar aniversarea Zilei Naționale a României ci și bucuria și emoția înaintării în grad, unul dintre cele mai importante momente din cariera unui militar.

1 ofițer și 12 subofițeri care s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă au fost avansați în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim în grad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În aceeași atmosferă plină de emoţie, celor doi colegi plt. adj. Condurache Răzvan și plt. adj. Savin Ionel le-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, dinstincție care se conferă celor care au desfășurat acțiuni în teatrele de operarațiuni sau de război.

Momente încărcate de emoție au fost și pentru colegul nostru care, după o carieră militară de 21 de ani în rândul jandarmilor nemțeni, azi a primit un ultim „ordin”: Multă sănătate, pensie cât mai lungă, liniște și fericire alături de cei dragi!

Sincere felicitări colegilor și mult succes în activitate!

PUBLICITATE