Autospeciale noi intrate în dotarea Poliției Neamț

Șase autoturisme marca VW Polo au fost repartizate poliţiştilor nemțeni, pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamț, 6 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Neamț sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe cele 20 de autospecialele intrate în dotarea I.P.J Neamț în cursul lunii aprilie 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.
Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE