Autospeciale de ultimă generație pentru dotarea POLIȚIEI ANIMALELOR (FOTO)

Poliția Animalelor urmează să intre în posesia autospecialelor de serviciu. Acestea sunt de teren, de ultimă generație și dotate corespunzător!

Poliția Animalelor va avea 88 de medici veterinari și un număr de 488 angajați în total. Polițișii care vor interveni de urgență pentru salvarea animalelor vor fi dotați cu autospeciale de teren și echipament specific, informează mesajul.ro.

Cu toate astea, sindicatele din Poliție nu văd cu ochi buni această dotare, pentru că de ani buni așteaptă mașini noi de la Ministerul de Interne, care să înlocuiască vechiturile.

Chiar dacă grupele canine de la structurile județene sunt subfinanțate și abia reușesc să supraviețuiască de la o zi la alta, iar colegii de la ordine publică/rutier își desfășoară activitatea în ”mașinuțe” cu motor de 0.9L, se pare că atunci când se vrea, se găsesc fonduri.

Poate se va sesiza cineva, din magnifica conducere MAI să facă astfel de achiziții și pentru alte structuri, mult mai importante pentru funcționarea operativă a poliției române” -se arată în mesajul Sindicatului Decus Olt.