Aurelian Giosan, tânărul romașcan care și-a înjunghiat colegii, a fost prins în această dimineață

Aurelian Giosan, tânărul care şi-a ucis un coleg de cămin în campusul universitar din Iaşi a fost prins de poliţişti în municipiul Roman. Asta după ce în cursul dimineții trecute și-ar fi atacat și înjunghiat cei doi colegi, ulterior dând foc la camera de cămin în care aceștia se aflau, în campusul Târgușor din Copou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și: Crimă într-un cămin studențesc din Iași. Suspectul și una din victime sunt din Neamț

Conform bzi.roGiosan a fost prins în jurul orei 7.00 ascuns în casa unor rude din municipiul Roman și a fost adus în urmă cu puțin timp la Parchet pentru a fi audiat. Giosan avea urme de oboseală, părea rănit, mâinile sale fiind bandajate.

1385825_642578969095950_1388253672_nStudentul înjunghiat se află încă în stare foarte gravă la spital. Acesta se numeşte Casian Harpa (20 de ani, din Urecheni – Neamţ). Tânărul este pasionat de muzică şi cântă într-o formaţie. Tatăl acestuia a ajuns în Iaşi ieri, în jurul prânzului. „Pacientul a fost intubat şi internat la Terapie Intensivă, tratat pentru şoc hemoragic, cu multiple leziuni inclusiv la nivelul căilor aeriene. Prognosticul este însă unul rezervat”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon” pentru ziarulevenimentul.ro

 

foto coperta: bzi.ro

foto Casian Harpa: Facebook

PUBLICITATE