Aurelian Giosan, tânărul romașcan care și-a înjunghiat colegii, a fost prins în această dimineață

Aurelian Giosan, tânărul care şi-a ucis un coleg de cămin în campusul universitar din Iaşi a fost prins de poliţişti în municipiul Roman. Asta după ce în cursul dimineții trecute și-ar fi atacat și înjunghiat cei doi colegi, ulterior dând foc la camera de cămin în care aceștia se aflau, în campusul Târgușor din Copou.

Citește și: Crimă într-un cămin studențesc din Iași. Suspectul și una din victime sunt din Neamț

Conform bzi.roGiosan a fost prins în jurul orei 7.00 ascuns în casa unor rude din municipiul Roman și a fost adus în urmă cu puțin timp la Parchet pentru a fi audiat. Giosan avea urme de oboseală, părea rănit, mâinile sale fiind bandajate.

1385825_642578969095950_1388253672_nStudentul înjunghiat se află încă în stare foarte gravă la spital. Acesta se numeşte Casian Harpa (20 de ani, din Urecheni – Neamţ). Tânărul este pasionat de muzică şi cântă într-o formaţie. Tatăl acestuia a ajuns în Iaşi ieri, în jurul prânzului. „Pacientul a fost intubat şi internat la Terapie Intensivă, tratat pentru şoc hemoragic, cu multiple leziuni inclusiv la nivelul căilor aeriene. Prognosticul este însă unul rezervat”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon” pentru ziarulevenimentul.ro

 

foto coperta: bzi.ro

foto Casian Harpa: Facebook

PUBLICITATE