AUR, protest în fața Prefecturii Neamț (FOTO)

Aproximativ 20 de persoane s-au strâns astăzi, în jurul orei 17:00, în fața Instituției Prefectului Județului Neamț pentru a protesta față de măsurile impuse de Guvern în ultima perioadă.

Protestul a fost anunțat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), care într-un comunicat de presă a explicat că manifestări similare au loc în faţa sediilor prefecturilor din toată ţara şi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, urmând să ceară demisia premierului Florin Cîţu şi a secretarului de stat în MAI Raed Arafat, precum şi ridicarea „de urgenţă” a restricţiilor anti-COVID.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

AUR va protesta în faţa prefecturilor din toată ţara şi în Piaţa Universităţii din Bucureşti, astăzi, la ora 17,00, împotriva măsurilor ilegale prin care Guvernul Cîţu încalcă drepturile şi libertăţilor fundamentale ale românilor. (…) În acest context, AUR cere Guvernului ridicarea de urgenţă a tuturor restricţiilor ilegale, incoerente şi iraţionale impuse sub pretextul crizei sanitare, (…) solicită explicaţii publice cu privire la fundamentarea ştiinţifică a impunerii restricţiilor şi demisia premierului Florin Cîţu şi a şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat”, se arată într-un comunicat de presă al AUR

La Piatra-Neamț, numărul persoanelor pe care AUR (al 3-lea partid ca număr de voturi din Neamț) a reușit să-l strângă este mai mic decât numărul celor care au ieșit, azi-noapte, la ora 2:00. (vezi articolul AICI)

Totodată, pe Facebook, sute de pietreni s-au arătat interesați de a ieși în stradă în această seară începând cu ora 22:00 (vezi AICI)

PUBLICITATE